23948sdkhjf

Er du Danmarks mest it-modne mester?

Jagten er sat ind på Danmarks mest IT-modne håndværkere
Mester Tidende har sat jagten ind på Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomheder. Igen i år kårer Mester Tidende nemlig, sammen med IT-rådgivningsfirmaet BASIT, de mest IT-modne inden for følgende kategorier:
• administration
• tilbudsgivning
• planlægning
• udførelse
• aflevering
Vinderne hædres på Dansk Byggeris IT-messe i starten af februar 2016.

Skal passe ind
Flere håndværksvirksomheder er blevet nomineret, og de første tendenser ligger klar.

Det handler om modenhed og vilje og ikke nødvendigvis om mængden af udstyr og investeringens størrelse
Igen i år har konkurrencen fokus på at finde de mest IT-modne håndværksvirksomheder. Der lægges altså lige så meget vægt på virksomhedens holdning til it-investeringer som på selve løsningerne.
Succeskriteriet for enhver investering er, at virksomhedens krav og behov nøjagtigt opfyldes – det samme gælder for investeringer i IT-værktøjer.
IT-værktøjerne skal passe ind i og understøtte forretningen.

Et smart IT-værktøj bliver først en god investering når virksomheden og medarbejderne er parate til, og har viljen til bruge det. Med den rette motivation og en klart udmeldt vision for IT-værktøjet bliver implementeringen en succes. I konkurrencen lægges der derfor vægt på, at IT-værktøjerne er tænkt ordentlig ind i forretningen, og har et klart og på forhånd defineret formål i virksomheden.

IT samler virksomheden
En af de nominerede virksomheder, anlægsgartnerne Malmos A/S, har de seneste år haft stor fokus på IT, og IT-investeringerne er tænkt ind i virksomheden som del af deres vækst-strategi. IT-værktøjerne har skabt mere flow i virksomhedens processer, og virksomheden fremstår i dag som mere samlet. Ledelsen er kommet tættere på medlemmerne bl.a. fordi de i dag kan kommunikere information ud i virksomheden med nyhedsbreve og nyhedsSMSer.

Det sidste nikker en anden nomineret J. Jensen Nedrivning A/S genkendende til. De har også oplevet at ledelsen af virksomheden er blevet nemmere efter implementeringen af deres IT-værktøjer.
J. Jensen har endda et råd til andre håndværksvirksomheder:
” Bare kom i gang! – Det er den rigtige vej at gå. Men undersøg markedet grundigt”

Læs mere om de nominerede i de næste udgaver af Mester Tidende. Konkurrencen er stadig i fuld gang, så tilmeld dig selv eller nominer en anden her eller send en mail til chefredaktør Klaus Tøttrup

Blandt de nominerede er
• J. Jensen Nedrivning A/S
• Egon Olsen A/S
• Malmos A/S
• Berg Jensen A/S
• Mureren.nu


Artiklen er en del af temaet Konkurrence.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079