23948sdkhjf

Byggeriet står ved en skillevej i forhold til IT-værktøj

De store entreprenørvirksomheder har alle defineret en konkret strategi i forhold til at bruge IT-værktøjer i praksis de næste 3-4 år. Men hvad med dig?
De store entreprenørvirksomheder har i mange år hængt lidt i håndbremsen og primært skelet til store offentlige investeringer i Det Digitale Byggeri og senest Cunero, men nu har de endelig taget ansvaret for egen udvikling af konkurrencefordele med IT-værktøjer.
De har defineret mål og lavet aktiviteter, der gavner deres egne forretninger. Det er præcist sådanne tiltag, der skal skubbe til udviklingen i forhold til at skabe konkurrencefordele.

Bundet sammen af IT
Stort set alle andre brancher har været igennem en massiv forandring båret af IT-investeringer. Mange af dine samarbejdspartnere ser helt anderledes ud end for bare 3-4 år siden.
Din bank er på nettet, det offentlige er på nettet, mange af dine indkøb sker på nettet, da din grossist har omfattende services baseret på online-bestillinger. Hr. og Fru Jensen bruger internettet til at lede efter håndværkere og tilbudsportaler på nettet. Forbrugernes evalueringer lægges nettet. Kort sagt – dine omgivelser er bundet sammen med IT.

I mange år har din virksomhed sikkert haft et regnskabssystem, og jeres løn har også være digital. Nu er tiden endelig kommet til det væsentligste område i en håndværkvirksomhed – produktionen. For det er ikke mindst i selve produktionen, der er penge at hente ved digitalisering for dig som håndværksmester.

Fortæl din historie
Det handler om at købe det IT-værktøj som passer bedst – hverken mere eller mindre!
Kom med din gode historie om IT-implementeringer!
Mester Tidende vil gerne hjælpe ved at fortælle de gode historie fra håndværksmestre og derfor opfordrer vi alle til at melde sig til konkurrencen om at blive Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed.
Tilmeld dig på basit.dk eller via mail på klaust@mestertidende.dk

Hvilken IT-vej skal du vælge?


Vej 1: Skal du se hvilke krav der stilles fra dine store kunder og købe samme værktøj som dem?
Vej 2: Skal du gå på App-store eller Google-play og downloade den første den bedste App og bare komme i gang?
Vej 3: Skal du gennemgå dine arbejdsgange og se hvilke processer, der mest trænger til IT for at du kan tjene flere penge og så købe IT derefter?
Det er den 3. vej som Mester Tidende i samarbejde med BASIT de sidste 3-4 år har forsøgt at udpege for håndværksmestrene.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078