23948sdkhjf

Ordrerne vælter ind hos Altan.dk

Sorø-virksomheden har ansat 50 nye medarbejdere for at følge med efterspørgslen.
Altan.dk lukkede regnskabsåret 2014/15 ved udgangen af september, og ifølge Berlingske bliver der tale om ny regnskabsrekord.

De ikke-revidere tal viser en produktionsomsætning på 187 millioner kroner og en ordreomsætning på 250 millioner kroner.

- Det er simpelthen gået over al forventning. Det er svært at finde noget negativt at sætte fingeren på med sådan en udvikling, siger ejer og direktør Peter Knudsen til Berlingske.

Den markante vækst betyder, at Altan.dk i løbet af de sidste 12 måneder har øget sin bemanding med 50 mand, således at virksomheden nu beskæftiger omkring 150. Samtidig er uddannelsen af nye montører sat i system, så de folk kan komme hurtigt i gang.

Starten på det nye regnskabsår indikerer ikke, at festen er slut, snarere tværtimod. Altan.dk havde lagt et budget for oktober på 12 millioner kroner, men allerede efter en uge havde virksomheden passeret 20 millioner kroner.

Med det nuværende tempo forventer Altan.dk-direktøren at passere en total på 3.000 altaner inden årsskiftet. Virksomheden installerer også elevatorer, men denne del af forretningen har endnu ikke formået at forløse sit potentiale.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172