23948sdkhjf

Trådløs Bosch-akkulader til varebilen

Nu kan du oplade din Bosch akku-maskine trådløst i bilen
Det vakte berettiget opsigt, da Bosch sidste år lancerede en helt ny, trådløs opladningsteknologi, hvor man blot stiller akku-maskine med batteriet monteret på en opladningsplade, som er tilsluttet 230 V. Herefter foregå opladningen af batteriet trådløst. Batteriet skal altså ikke demonteres og skubbes ind i en lader.

Nu er Bosch klar med en mobil, trådløs ladestation i form af et t hylster , som kobles til bilen. Det betyder, at du blot skal placere din akkumaskine – med batteri – i ladestationen, som trådløst sørger for at oplade maskinen. Så har du altid en maskine/batteri der er klar til brug

Hylsteret er desuden kompatibelt med bilindretningssystemet fra Sortimo. Det kan monteres på udtrækkelige skinner eller på vandrette eller lodrette flader i køretøjet. Opladning sker nemt og bekvemt ved hjælp af 12 V-tilslutningen i bilen. Systemet inkluderer en spændingstransformer, som sikrer den rette energioverførsel til opladeren. Alternativt kan enheden også forbindes direkte til et eksisterende 220 V-stik i bilen.

Nyt batteri
Samtidig har Bosch lanceret et nyt Wireless 18 V 4,0 Ah-lithiumbatteri, der fordobler driftstiden i forhold til det eksisterende Wireless 18 V 2,0 Ah-lithiumbatteri.

Det nye Wireless lithiumbatteri GBA 18 V 4,0 Ah MW-C Professional betyder endvidere, at håndværkeren kan udføre opgaver, der kræver meget energitilførsel – som fx savning i træ med rundsav eller bajonetsav. Takket være Bosch’ Flexible Power System er batteriet kompatibelt med 99 pct. af alle Bosch’ akku-maskiner i 18 V-klassen og alle trådløse-enheder.

Mellem jobs
Med den nye trådløse ladestation slipper fagfolk som f.eks. elektrikere, VVS’ere og tømrere, der ofte kører ud til mange opgaver i løbet af dagen, for at planlægge opladningen af deres maskiner. Nu kan de blot sætte maskinen i den mobile opladningsenhed under køreturene mellem jobbene. På den måde har håndværkeren altid styr på, hvor maskinen er og kan kaste sig over næste opgave, så snart de når frem.

”Der stilles store krav til de danske håndværkere, og vi arbejder derfor altid målrettet mod at udvikle nye innovative løsninger, der kan give dem de bedste vilkår for at levere de bedste resultater. Med vores nye mobile opladningsenhed kan håndværkere oplade deres maskine på vejen mellem jobs – og de skal ikke engang tænke på at adskille batteriet fra maskinen først. Det gør håndværkernes arbejdsdag lettere og mere effektiv,” siger Niclas Andersen, produktchef hos Bosch.

Se video af den trådløse Bosch hylster.lader her:

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109