23948sdkhjf

250 udstillere klar til Byggeri-messen

Der er ikke mange standpladser tilbage til Byggeri ’16, der afholdes til marts i Fredericia.
Brancheforeningen Danske Byggecentre er for 17. gang på godt 30 år tæt på at kunne melde udsolgt på alle udstillerpladser til Byggeri-messen.

Ifølge adm. direktør Palle Thomsen viser det, at messen fortsat har sin berettigelse som mødested for håndværkere og deres leverandører.

- Der er sket, og sker fortsat, en hastig udvikling med digital kommunikation, videokonferencer, sociale medier og meget andet godt, der bringer folk sammen på nye måder. Også i byggebranchen. Men det har fortsat høj værdi for både besøgende og udstillere at mødes personligt. Det kan vi se på både vores tilfredshedsmålinger og på vores konstant høje besøgstal, siger Palle Thomsen.

Over 90 procent af de besøgende svarede i 2014 i evalueringen af den sidste Byggeri-messe, at de er tilfredse med messens forløb, og 96 procent vægter den personlige dialog med udstillerne højt. Samtidig er ni ud af ti udstillere tilfredse eller meget tilfredse med antallet af besøgende og 87 procent af dem mener, at byggerimessen er væsentlig i deres profilering over for kunder.

Byggeri ’16 foregår i dagene 1. til 4. marts i Messe C, Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125