23948sdkhjf

Hold varmen i ”batteri-drevet” hættetrøje

En enkelt opladning holder dig varm hele dagen
For 3 år siden lancerede Milwaukee deres første varmejakke drevet af et M12 elværktøjsbatteri. I dag er varmetøj en stor del af Milwaukees omfattende M12 sortiment med 65 produkter, alle drevet af samme batteri. Til 2015/16 sæsonen udvides serien med en M12 hættetrøje med varme og en M12 varmevest.

Den nye hættetrøje med varme har 3 varmezoner i karbon mellem det yderste vandafvisende lag og den inderste isolering. Det fastholder varmen bedre og fordeler samtidigt varmen optimalt til kroppens kerneområder. Materialet er bomuld og finvævet polyester og da den er skabt til forholdene på byggepladsen er den både holdbar og modstandsdygtig overfor slitage.

Hel dag på én opladning
Hættetrøjen har 3 varmeindstillinger (høj, mellem og lav) der giver brugeren mulighed for altid at vælge det niveau der passer til årstiden og vejret. Afhængigt af årstiden kan den enten bruges alene som yderste lag, eller under jakken, hvor den uden at begrænse bevægeligheden holder kroppen varm.
I specielt slidstærk materiale tilbyder Milwaukee nu også en M12 varmevest. Vesten er isoleret, vand- og vindafvisende, er fabrikeret i ekstremt holdbart materiale og med ekstra forstærkning på alle de typiske slidområder.

Milwaukees M12 varmetøj kan holde kroppen varm en hel dag på én enkelt opladning – uanset klima og årstid. M12 REDLITHIUM-ION batterierne er kompatible med 65 elværktøjer og andet udstyr til håndværkeren. Hele udvalget af M12 varmetøj klarer maskinvask og tørretumbling.


Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109