23948sdkhjf

NCC's ejendomsudvikling får ny chef

Ole Faurby afløser Marius Møller som landechef for NCC Property Development i Danmark.
Ole Faurby har været ansat hos NCC siden 2004 og sidder i dag i stillingen som regionschef for Region Vest i Danmark, hvor han har udviklet forretningen med stor succes.

- Ole har udvist virkelig godt lederskab, og jeg er sikker på, at han vil levere et stærkt bidrag til resultaterne i Danmark, siger Carola Lavén, områdechef for NCC Property Development.

Ole Faurby tiltræder sin nye stilling den 1. november 2015, hvor han tager over efter Marius Møller, som har valgt at forlade virksomheden for at søge nye udfordringer.

Ole Faurby bliver en del af NCC Property Developments ledelsesgruppe og kommer til at rapportere direkte til Carola Lavén, som er områdechef for NCC Property Development Nordic og medlem af NCC's koncernledelse.

Marius Møller fortsætter i stedet hos Pensiondanmark, hvor han fra årsskiftet bliver ny ejendomsdirektør. Marius Møller har været i NCC Property Development siden 1996.

NCC Property Development er et forretningsområde i NCC-koncernen, som fokuserer på de nordiske markeder. Ambitionen er at være absolut førende inden for ejendomsudvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125