23948sdkhjf

Caverion styrker tilbudsgivning på store entrepriser

Ny tilbudschef skal øge Caverions hitrate og skabe større ordretilgang til projektafdelingen øst for Storebælt.
Bent Huus er ansat i en nyoprettet stilling som tilbudschef hos Caverion Projekt Øst i Skovlunde.

Han skal styrke virksomhedens projektafdeling ved at optimere arbejdet med tilbudsgivning på de større tværfaglige teknikentrepriser og fagentrepriser.

- Ved selektering og udvælgelse af de rigtige projekter, skal vi øge vores hitrate og den vej skabe større ordretilgang til Caverion Projekt Øst, siger Bent Huus, der kommer fra en lignende stilling som Tender Manager hos Wicotec Kirkebjerg.

Projektafdelingen i Caverion fik i slutningen af 2014 ny direktør, da Jørgen Leivsgaard Christensen kom fra NCC og overtog styringen af projekt forretningen. Han har siden sat sit eget hold og altså senest ansat Bent Huus som tilbudschef.

Afdelingen arbejder med de helt store projekter, som det blandt andet det 41.000 m2 store kontorbyggeri på Kalvebod Brygge i København. Det er et OPP-projekt, som skal stå klar i 2017, og Caverion skal stå for driften i 25 år.

50-årige Bent Huus har tidligere arbejdet som tilbudschef, salgschef og VVS-beregner i branchen. Han er uddannet blikkenslager, VVS-tekniker og autoriseret Gas & vandmester. Desuden har han en afdelingslederuddannelse.

Caverion A/S var tidligere kendt som YIT og før da som ABB Electric. Koncernen beskæftiger flere end 1.000 medarbejdere i Danmark, som designer, installerer og servicerer brugervenlige og energieffektive tekniske løsninger til bygninger, infrastruktur, industrianlæg, marine og offshore. I Danmark har Caverion flere end 13 servicecentre og et af dem ligger i Skovlunde, hvor Bent Huus får base.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109