23948sdkhjf

LED-hjælp til installatører og elektrikere

Hareskov Elektric har fået lettet arbejdet med en ny adgangsnøgle, som giver installatører og elektrikere let og hurtigt adgang til information om LED-markedet.
Lemvigh-Müller og Philips gør livet lettere for installatører og elektrikere.

LED står for omkring 90 procent af den store producents salg, når det gælder lyskilder og armaturer. Men et nyt hjælpemiddel, den grønne adgangsnøgle, skal altså gøre det lettere for elinstallatører og elektrikere at finde frem til den løsning, der passer præcis til kundens krav.

- Vi oplever, at LED-udviklingen kan være svær at følge med i, og ser det selv som en stor opgave at skulle holde os opdateret med det sidste nye på LED-området. Især på lyskilder sker der ændringer hele tiden, og derfor har vi nu lavet en nøgle, der giver adgang til vores portal, hvor al den sidste nye information er tilgængelig. Det sikrer, at elinstallatører og elektrikere både nu og fremadrettet hurtigt kan finde overblik over det nyeste på LED-området, siger Claus Sabinsky, salgschef hos Philips.

Glæde i familiefirma
De seneste uger har Lemvigh-Müller uddelt USB-nøglerne med råd, vejledning og oversigt over LED-belysning fra Philips.

Den viden har Hareskov Elektric valgt at benytte sig af, når de skal udarbejde LED-projekter for deres kunder. Firmaet er blandt landets største familieejede installationsvirksomheder med mere end 150 medarbejdere og 60 servicevogne. Derfor er der mange opgaver, der skal løses, og det nye værktøj giver et vigtigt overblik for indkøber Erik Mikkelsen.

- Den har gjort vores arbejde meget lettere, og samtidig gjort det mere overskueligt at følge med i, hvad der sker på LED-markedet. Det skifter meget hurtigt, og det kan være svært at være opdateret på det sidste nye. Der har nøglen hjulpet meget. Jeg kan som indkøber bruge den til at skabe overblik, og den sparer mig for at bruge en masse tid på at lede på grossisternes hjemmeside, siger Erik Mikkelsen, indkøber hos Hareskov Elektric.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094