23948sdkhjf

Maskin-eldorado i Hornslet

I morgen onsdag den 9. december markerer fire firmaer, at stationsbyen Hornslet på Djursland er maskinernes by. S. D. Kjærsgaard A/S, Ole Mathiesen MaskinCenter A/S, Elite Service og Rosenholm Have & Park ApS har adresser i titte-til-hinanden afstand i Hornslet.
”Vi slår hestekræfterne sammen om at præsentere masser af maskiner til have, park og vej, samt naturligvis også en stribe af forskellige kommunal-maskiner. Og vi byder på både nyheder, masser af fagligt indhold og rigeligt med godt til ganen”, lover direktør Ole Mathiesen hos OMMC – Ole Mathiesen MaskinCenter.

De fire maskinfirmaer er konkurrenter på en række felter, men vælger at se kollegialt på Hornslet som en markant maskin-by.

Mange maskinmærker
De fire maskinfirmaer kan tilsammen præsentere en imponerende pallette af kendte maskinmærker.
S. D. Kjærsgaard er importør og forhandler af Case og Kärcher, og der er nyheder fra begge mærker klar til dagen. S. D. Kjærsgaard vil dagen igennem byde på nonstop demo af Kärchers nye to-personers redskabsbærer Mic 130 og af Case 321F kompakt gummihjulslæsser på 6,5 tons.

Ole Mathiesen MaskinCenter har bl.a. John Deere og Danmarks nye redskabsbærer Parktrac på programmet.

Elite Service viser bl.a. den kombinerede redskabsbærer og minilæsser Tool Trac og den knækstyrede redskabsbærer VPM3400. Begge er dansk producerede maskiner fra virksomheden Timan nord for Ringkøbing. Elite Service præsenterer også læssemaskiner fra VM Loader.
Rosenholm Have & Park er autoriseret forhandler af svenske Husqvarna, som bl.a. producerer plæneklippere, riders, havetraktorer samt hækkeklippere og buskryddere. Endvidere har Rosenholm Have & Park også forhandling af Stihl og Honda.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187