23948sdkhjf

Nyt designkoncept for sikkerhedsyderdøre

De nye yderdøre i sikkerhedsklassen RC3 fås i en stor del af SWEDOORs populære designmodeller i træ
Markedet for sikkerhedsyderdøre har i mange år været præget af ståldøre, hvilket sjældent matcher den nordiske boligindretning og kun tilbyder meget få designmuligheder. Derfor har dørproducenten JELD-WEN, som står bag dørbrand’et SWEDOOR, nu udviklet nye sikkerhedsyderdøre i EU-klassen EN 1627 RC3.

En stor del af dørproducentens yderdøre i ADVANCE-LINE-serien, inkl. dørmodeller med glasruder, fås nu som sikkerhedsyderdøre. Boligejere behøver således ikke længere gå på kompromis med indretningsstil og æstetik for at få den sikkerhed, en yderdør i RC3-klassen tilbyder.

Højere EU-standard
En specifik sikkerhedsklasse er udtryk for, hvor modstandsdygtig døren og materialet er mod indbrud, vandalisme osv. EU-sikkerhedsklassen EN 1627 RC3 er en af de højere, når det kommer til yderdøre til private boliger. Den betyder, at yderdøren står imod indbrudsforsøg i mindst 5 minutter, hvor tyven aktivt bruger f.eks. et koben til at bearbejde døren. Undersøgelser viser, at en tyv nødigt vil bruge mere end 3 minutter på at bryde ind i et hus, før han går videre.

Sikkerhedsyderdøren har adskillige patenterede produkt- og materialeløsninger, bl.a. på karmindfatning, sikkerhedsglas og speciel dørbladskonstruktion, hvor materialet ”fjedrer” i stedet for at gå i stykker. Derudover har døren også forstærket slutblik, 3-punktslås, låsecylinder (tilvalg), hængsler m.m.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.913