23948sdkhjf

Hent opgaver på håndværkeliste

Håndværksmestre bør tilmelde sig håndværkeliste på sparenergi.dk, mener Dansk Håndværk
”Vil du have flere kunder - både blandt private og virksomheder - så bør du bruge 5 minutter på at få det offentlige til henvise kunder direkte til din virksomhed. Og står du ikke i listen, vælger eksisterende og nye kunder måske en af de andre”.

Sådan lyder opfordringen fra Dansk Håndværk til medlemmerne, der har overset en gratis mulighed for reklame. Eneste krav er at virksomhederne er dækket af en garantiordning med tilhørende ankenævn - og det er medlemmerne i arbejdsgiverforeningen automatisk.

”Energistyrelsen skal hjælpe både private forbrugere og virksomheder med at spare energi. Og det gør de bl.a. via en netside, hvor de kan bestille en håndværker til at udføre arbejdet. Det sker direkte fra styrelsens kampagne-side www.sparenergi.dk under det der hedder "håndværkerliste"

Det kan dreje sig om alt fra isolering, nye vinduer til andet håndværkerarbejde - rigtigt mange af de opgaver som Dansk Håndværks medlemsvirksomheder udfører”, forklarer direktør i Dansk Håndværk Morten Frihagen.

Når forbrugere klikket sig ind på sparenergi.dk for at få ideer til energiløsninger, klikker de fleste sig også videre til listen over håndværkere i deres lokalområde. Og erfaringsmæssigt bruger forbrugere lang tid på siderne.

Mange brugere
”Håndværkerlisten har ca. 15.000 sidevisninger pr. måned, og derudover findes der flere eksterne sites, f.eks. kommuner og forsyningsselskaber, som linker til siden. Derfor er det vigtigt at man bruger nogle få minutter på at oprette sit firma i den liste, som så mange forbrugere tilsyneladende anvender, lyder opfordringen fra arbejdsgiverne.
På siden kan kunderne finde en liste over virksomheder i et bestemt postnummer”, forklarer Morten Frihagen.

”Vi opfordrer medlemmer, der allerede ikke er tilmeldt listen, til at bruge 5 minutter på at oprette sig. Mange af opgaverne er nemlig netop dem, medlemsvirksomheder indenfor Dansk Håndværk udfører i forbindelse med renovering, isolering, vinduer døre, tag osv., forklarer Morten Frihagen.

”Betingelserne for at være med er, at virksomheden er dækket af en godkendt garantiordning. Og det er alle medlemmer af Dansk Håndværk via garantiordningen "Håndværkergaranti". Medlemmer kan altså oprette deres virksomhed med det samme. Andre betingelser fremgår tydeligt, mens man udfylder sin tilmelding via netsiden. F.eks. at man naturligvis ikke kan tilmelde sig opgaver indenfor vvs-området, hvis man ikke har en autorisation for området osv.”, forklarer Morten Frihagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093