23948sdkhjf

Asfaltsjakket har rekordvækst

Vejarbejderen indtog direktørstolen i eget firma, og i dag sidder han for bordenden i en række spirende foretagender
At klejnsmeden Martin Olsen i dag skulle sidde for bordenden i en række spirende virksomheder, var der nok ikke mange, der havde spået om.

Ikke desto mindre tjente ejerlederen sidste år mere end 8 mio. kr. i Asfaltsjakket, og dermed havde grundpillen i Martin Olsens succes fordoblet resultatet fra året før. Det skriver Børsen.

Martin Olsen har efter eget udsagn altid haft høje ambitioner, men at han skulle blive direktør for virksomheder med mere end 70 ansatte er mere end han turde drømme om.

Det hele startede i 2006, hvor Martin Olsen tilbragte tre uger i praktik som vejarbejder hos sin svigerfar. Og det gav ham blod på tanden. er han klar til at asfaltere sine egne veje. Og de tre uger blev al den erfaring, han havde med asfaltarbejde, da han startede Asfaltsjakket som enkeltvirksomhed.

- Jeg havde en stor drøm om, at så snart jeg blev selvstændig, kunne jeg bestemme alt selv. Men virkeligheden er desværre anderledes. Hvis du vil være succesfuld kan du ikke selv bestemme, hvornår du vil stå op om morgenen, og hvornår du vil på ferie, siger Martin Olsen til Børsen.

Efter flere år med hård jagt på succes, fik omstændighederne i Martin Olsens familie tvunget ham fra vejene og ind på kontoret. Og det gav gevinst.

Det viser sig nemlig, at Martin Olsen er en langt bedre direktør end asfaltarbejder. Allerede året efter høster han frugterne ved sin nye rolle, da indtjeningen femdobles og runder 2,5 mio. kr. efter skat.

I dag er han blevet så glad for direktørposten, at han de sidste par år har stiftet yderligere seks virksomheder. Og det er de nye investeringer, Martin Olsen sætter sin lid til i fremtiden.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235