23948sdkhjf

Nedriver opruster i ledelsen

Lars-Christian Brask har sat sig for bordenden som ny bestyrelsesformand i LH Hockerup A/S.
LH Hockerup har gennem en årrække forædlet sin nicheforretning og oplever i dag stærk vækst inden for både nedrivning- og miljøsanering.

Derfor styrker virksomheden nu sin ledelse og det strategiske fokus ved at hente professionel bestyrelsesformand ind med erfaring fra andre ejerledede virksomheder

- Vi forventer yderligere vækst i de kommende år og det er blandt andet i den forbindelse, at både direktion og bestyrelse styrkes med erfarne kræfter udefra, så potentialet i virksomheden kan identificeres og udnyttes bedst muligt, siger entreprenør Lasse Hockerup.

Rettidig omhu
Lasse Hockerup ejer virksomheden sammen med sine forældre, Ingelise og Henning, og trekløveret har indtil for nylig også har udgjort bestyrelsen.

Henning Hockerup har over de senere år valgt at drosle væsentligt ned, og med rettidig omhu har familien løbende gearet virksomheden til fremtiden. Lasse Hockerup står således i dag i spidsen for LH Hockerup med en stærk ledergruppe omkring sig. Sidste år hentede han Jan Langkjær ind som direktør, og nu er tiden så inde til at professionalisere bestyrelsesarbejdet.

Lars-Christian Brask afløser således Ingelise Hockerup, der træder ud af bestyrelsen, men forståelsen for de familie- og ejerledede virksomheder fastholdes, for 52.-årige Brask sidder i forvejen for bordenden i seks virksomheder med lignende ejerforhold og traditioner. Han er i forvejen godt bekendt med vilkårene i bygge- og anlægsbranchen gennem sit arbejde som bestyrelsesformand i LM Byg A/S samt Egon Olsen & Søn A/S.

- LH Hockerup er en virksomhed, som mere og mere kommer til at spille en betydelig rolle i den samfunds- og miljømæssige cirkulære økonomi, og det synes jeg rigtigt godt om at være en del af. Virksomheden er allerede godt ledet, så der bliver ikke tale om revolutioner og store omvæltninger, men snarere fintuning og forædling af et yderst relevant virksomhedskoncept, fastslår Lars-Christian Brask.

Med en 2014-omsætning på over 120 mio. kroner er LH Hockerup i dag blandt landets større virksomheder på sit felt, og finansielt er virksomheden AA-rated.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.117