23948sdkhjf

Stor opgave til glarmeste

Glarmester Snoer og Sønner A/S udskifter vinduer på Charlottenborg i København
Glarmestre Snoer og Sønner A/S har vundet opgaven på at udskifte glasset i de oprindelige ateliervinduer på kunstmuseet Charlottenborg på Kongens Nytorv i København.

De nye vinduespartier fra Glarmestre Snoer og Sønner A/S indgår som en del af et større komplekst energirenoveringsprojekt, hvor glasset i konstruktionens ateliervinduer udskiftes til energiruder.

Den københavnske glarmestervirksomhed står for udskiftning af cirka 65 kvm ruder i atelierovenlys til nye energiruder, Udskiftning af glas i forsatsrammer til energiglas og renovering af udvendige vinduesrammer med kitning, udskiftning af itugåede glas mv.

”Det er klart, at der er nogle spændende udfordringer, da vi her skal lave en udskiftning, som tilgodeser, at der ikke må ændres på konstruktionens oprindelige udtryk, fordi Charlottenborg er en fredet kulturbygning. Samtidig skal vi leve op til de montagemæssige krav for at sikre tætheden såvel som holdbarheden”, siger direktør Torben Snoer fra Glarmestre Snoer og Sønner A/S i en pressemeddelelse.

Tidligere opgaver

Den københavnske glarmestervirksomhed har tidligere leveret glas til flere kulturinstitutioner i Danmark, blandt andet til Det Kongelige Teater, den Sorte Diamant, Nationalmuseet, Rosenborg og nu Charlottenborg, hvis ældste dele kan dateres tilbage til 1670’erne.

Regeringen har afsat i alt 59 mio. kroner til energirenovering af henholdsvis Det Kongelige Teater, Landbrugsmuseet og Charlottenborg, som alle er driftstunge bygninger.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109