23948sdkhjf

Nilfisk køber amerikansk højtryksrenser.firma

Nilfisk overtager Pressure-Pro og styrker positionen indenfor højtryksrensere på de amerikanske markeder.
Med virkning fra 1. januar 2016 har Nilfisk indgået aftale om overtagelse af Pressure-Pro. Inc., der er producent af højtryksrensere med hovedkvarter i Florida, USA. Købesummen udgør 31 mio. dollars svarende til cirka 211 mio. kr.

Pressure-Pro fremstiller både koldt- og varmtvands-baserede højtryksrensere og har et landsdækkende distributions- og forhandlernetværk. I 2014 realiserede Pressure-Pro en omsætning på 40 mio. dollars (cirka 272 mio. kr.) og har cirka 90 medarbejdere. De nuværende ejere af Pressure-Pro fortsætter i deres stilling for at sikre vækst og udnyttelse af synergierne med Hydro Tek, der blev overtaget 1. november 2015.

NKT’s koncerndirektør Michael Hedegaard Lyng siger om opkøbet:

- NKT har den finansielle styrke til at støtte vækstambitionerne i alle vores forretningsområder. Nilfisks klare dagsorden om fortsat at opnå ledende markedspositioner og forfølge vækstmuligheder gennem opkøb er helt i tråd med vores mål om konstant at øge værdiskabelsen.

Nilfisk CEO Jonas Persson siger om det strategiske potentiale:

- Vores Accelerate strategi består af flere tiltag for at sikre vækst, og et af dem er fortsat at afsøge mulighederne for at overtage førende producenter med en solid markedsposition. Når vi forener overtagelsen af Pressure-Pro og Hydro Tek med Nilfisks produktsortiment og markedsdækning, etablerer vi en stærk position for Nilfisk i markedet for højtryksrensere især i USA men også på de øvrige amerikanske markeder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.299