23948sdkhjf

Nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om nye opgaver i Roskilde, Nakskov, Kalundborg, Silkeborg og Herning
REGION SJÆLLAND

ROSKILDE: Roskilde Kommune har modtaget henvendelser fra flere sider om projekter på den centrale del af havnen omkring vandrehjemmet, Snekken og ’Bananen’. Plan- og Teknikudvalget har i den forbindelse besluttet at gå i dialog og samarbejde med områdets brugere for at samordne de forskellige projekter og sikre en fælles retning for udviklingen af den centrale havn.

Henvendelserne drejer sig blandt andet om en udvidelse af vandrehjemmet, ny facade på Snekken, etablering af et legeelement til børn tværs over kanalen bag vandrehjemmet samt andre praktiske udfordringer herunder overdækning af opmagasinering på havneforpladsen.

LOLLAND: Velovænget 4 i Nakskov, Lolland Kommune, skal fremover indrettes og danne rammerne for daginstitutionen Trekløveren.

Velovænget 4 indrettes til 24 vuggestuebørn, 60 børnehavebørn og en skovgruppe til 25 børn i alderen tre til seks år. Ombygning og indretning af Velovænget 4 forventes at kunne gennemføres for 1.950.000 kroner eksklusive inventar, som forventes overflyttet fra den nuværende institution.

Projektet skal nu detailprojekteres og forelægges for Børne- og Skoleudvalget i januar 2016 til godkendelse inden det egentlige udbud iværksættes.

KALUNDBORG: Kalundborg Kommunalbestyrelse har godkendt en helhedsplan for renovering af afdeling 11 under Boligselskabet Høng og Omegn. Samtidig har kommunalbestyrelsen godkendt at støtte renoveringen med 200.000 kroner.

REGION MIDTJYLLAND

SILKEBORG: Plan-, Miljø og Klimaudvalget i Silkeborg Kommune har besluttet at fremsende et forslag til lokalplan 11-008 for et område til boligformål ved Borgergade/Sølystvej i Alderslyst med tilhørende forslag til kommuneplantillæg til godkendelse i Silkeborg Byråd.

Forslaget omhandler Søhaven, og den giver mulighed for opførelse af boliger i tre punkthuse på op til tre en halv etage og syv etager samt for et offentligt rekreativt område nær Langsøen.

Silkeborg Kommune har gennemført et udbud af grunden med henblik på salg.

HERNING: Herning Byråd har godkendt et forslag til lokalplan for Engholm Søpark syd. Lokalplanforslaget er udarbejdet, fordi Herning Kommune har fået en ansøgning om at udstykke 28 grunde til enfamiliehuse i den sydlige del af Engholm Søpark i Herning.

Lokalplanen giver mulighed for at opføre boliger i op til to etager og 8,5 meters højde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125