23948sdkhjf

Davidsens Tømmerhandel: Nej til XL Byg

Kæden vil have flere filialer, og de skal åbnes i eget navn.
Davidsens Tømmerhandel har i forbindelse med årsskiftet valgt at forlade indkøbssamarbejdet i Ditas, som skifter navn til XL Byg.

- Vi måtte vælge mellem at forlade samarbejdet eller lade os tvinge ind i XL Byg-kæden. Den sidste løsning er slet ikke attraktiv for os, idet Davidsen i dag er et stærkt brand med en høj kendskabsgrad blandt både professionelle kunder og private forbrugere, siger administrerende direktør Mogens Pedersen i en pressemeddelelse.

Han peger samtidig på, at Davidsen i dag besidder en så stor indkøbsvolumen, at virksomheden ikke længere er afhængig af et indkøbssamarbejde.

- Vi har blandt andet gennem de senere år selv stået for en større og større del af importen af produkter. Desuden vil vi gerne satse på et bredere varesortiment end vores konkurrenter, fortæller Mogens Pedersen.

Ekspansionen fortsætter
Davidsens Tømmerhandel har i løbet af de sidste fem år øget omsætningen med over en halv milliard kroner. I samme periode er antallet af udsalgssteder næsten fordoblet, og medarbejderstaben er vokset fra 384 til 673 ansatte.

Og Mogens Pedersen vil have flere filialer. Sidste år købte han en ejendom på Nørremarksvejs 84 i Tønder, som skal huse kædens 13. tømmerhandel. Desuden er en udvidelse af afdelingen i Odense nært forestående.

- Aktuelt har vi også kig på Esbjerg/Varde-området, og for kort tid siden blev vi selv ejer af de bygninger, som huser byggemarked og tømmerhandel i Brørup, fortæller Davidsens-direktøren.

Virksomheden har tidligere overtaget XL Byg-byggemarkeder og tømmerhandler i Fredericia og i Venslev på Sjælland. Opkøb af lignende forretninger indgår også i Davidsens overvejelser for de kommende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171