23948sdkhjf

Casa-ejer starter nyt typehusfirma

Ambitionen er at bygge 200 huse om året med udgangspunkt i det østjyske område.
Konkurrencen skærpes blandt landets typehusproducenter, når et nyt selskab i april ser dagens lys. Bag det endnu unavngivne firma står Michael Mortensen, der blandt andet er kendt som grundlægger, bestyrelsesformand og hovedaktionær i Casa A/S.

- Vi har allerede solgt ti huse uden at have hverken navn eller andet på plads. Det har ikke været vores målsætning, men det er da kun positivt, siger Michael Mortensen om projektet, som lige nu beskæftiger to mand, der sidder og tegner på forskellige huse.

Inden august er antallet af ansatte øget til 10 personer, idet Michael Mortensen allerede har indgået aftaler med en række af tidligere medarbejdere. Flere af disse opnår medejerskab i den nye virksomhed.

De ansatte kommer primært fra HusCompagniet, som Michael Mortensen selv var hovedaktionær og direktør i fra 1995 til 2006. Dengang hed firmaet FM Søkjær A/S, og i 2006 solgte Michael Mortensen så 75 procent af sine aktier til kapitalfonden Axcel, før han blev købt helt ud af firmaet i 2011 med salget til norske FSN Capital.

Det nye typehusfirma kommer i første omgang til at bygge i det østjyske omkring Aarhus og Horsens. Ambitionen er at sælge 200 huse om året.

Læs meget mere om det nye typehusfirma:

Licitationen – Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109