23948sdkhjf

DeWalt opdaterer XR-serien

DeWalt opdaterer sin kulløse 18V XR-serie med en skruemaskine, en slagboremaskine og en slagskruetrækker
Generation 2 af den kulløse værktøjsserie XR fra DeWalt er på gaden og byder på egenskaber, der er ventet med længsel blandt håndværkerne. Et studie foretaget af DeWalt viser, at byggefirmaer og håndværkere efterspørger mere kraftfuldt, holdbart værktøj, som er nemmere at håndtere.

Og det mener DeWalt nu at have svaret på med de tre nye modeller DCD791 skruemaskine, DCD796 slagboremaskine og DCF887 slagskruetrækker.

Kompakte og lette
Generation 2 er er mere har mere kraftfuld og kulløs motor med højere hastighed og større kraft ved flere forskellige opgaver. De nye maskiner er samtidig mere kompakte, lettere og med en reduceret værktøjslængde på op til 7 mm. Det giver bedre ergonomi for brugeren og gør det nemmere at komme til på trange områder.

Der er indbygget LED-belysning med fokuslinse på skruemaskine og slagboremaskine. Den nye, vinklede lyskilde giver mindre skygge omkring arbejdsområdet, og derudover er der tre lysindstillinger, hvor den højeste giver hele 60 lumen af 20 minutters varighed og altså fungerer som den perfekte arbejdsbelysning.

Der er også bedre kontrol med slagskruetrækkerens tre hastigheder. Maskinen er desuden forsynet med den nye, innovative funktion, ”Precision Drive”, hvor maskinen arbejder med 1 000 omdrejninger i minuttet og gør et kort ophold, før slagfunktionen aktiveres. Precision Drive er god til præcisionsskrueopgaver, hvor materialer, skruer og bits ellers risikerer at gå i stykker.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109