23948sdkhjf

IT i øjenhøjde kan skabe vækst i din forretning

Det er dig som mester, der skal forbedre din virksomhed og sørge for, at ”kontor-arbejdet” kører så effektivt som overhovedet muligt
”Hvis du har overvejet hvordan du kan forbedrer din konkurrenceevne og stadig tjene penge på opgaverne, så skal du måske til a kigge på, hvordan du gør driften af din virksomhed mere effektiv.

Hvis der er nok at lave i virksomheden og svendene arbejder så blodet sprøjter, men du alligevel ikke er tilfreds med indtjeningen, så må du kigge på, hvordan du gør svendene mere effektive, så de kan arbejde mere effektivt og dermed hurtigere kan komme videre til de næste opgaver”.

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup i Mester Tidende.

Han fremhæver, at man jo ikke bare kan ”skrue op” for svendene og smider et ekstra Duracell-batteri i nakken på dem.

”Derfor er det dig som mester, der skal forbedre din virksomhed og sørge for, at f.eks. materiale-logistikken, fakturering, dokumentation, kalkulation og alt det andet ”kontor-arbejde” kører så effektivt som overhovedet muligt.

Her er det oplagt at kigge på om du kan effektivisere og forbedre virksomhedens rutiner ved hjælp af nye IT-værktøjer eller ved at støve de gamle af”, hedder det i Mester Tidende.

Besøg Dansk Byggeris IT-messe
Har du mod på at se, hvordan moderne IT-værktøjer fungerer og hvad de kan gøre for din bundlinje, så skal du lægge vejen forbi Dansk Byggeris IT-messe enten Tastrup, Middelfart eller Aarhus.
Her kan du møde IT-værktøjerne i øjenhøjde og skrælle alle de tekniske begreber væk og se hvad værktøjerne kan - og hvad de ikke kan.

Det handler nemlig mest af alt om, at IT-værktøjerne skal passe til din virksomhed. Og det handler om, at du selv tager ansvar - nøjagtig som når du i det daglige tilrettelægger arbejdet for svendene.

Så tag på messe og bliv inspireret - og stil krav!

Kom gratis med på Dansk Byggeris IT-messe

Se program og udstillerliste her:

Download messe-app fra App Store

Download messe-app fra Google Play

Tilmeld dig Dansk Byggeris IT-messe her:


Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11