23948sdkhjf

Dansk håndværker-IT rykker ind i Sverige og Norge

Ordrestyring.dk har aftaler med tre af de allerstørste revisionsfirmaer og det største regnskabsprogram i Sverige og Norge
Ordrestyring.dk har den seneste tid haft vind i sejlene, hvor de på få år er blevet det markedsledende IT-redskab til administration for håndværkere, og det får nu virksomheden til at bevæge sig ind i Sverige og Norge, hvor store firmaer står klar til at hjælpe dem frem.

Virksomheden stod med valget enten at sprede sig til flere brancher i Danmark, eller holde fokus på VVS og el-branchen og rykke mod udlandet.

”Da det ikke umiddelbart ser ud til at være nævneværdig konkurrence i nabolandene, valgte vi at fastholde et stærkt fokus på især VVS- og el-branchen, som vi allerede kan levere et solidt produkt til”, siger administrerende direktør for Ordrestyring.dk, Carsten Schou Rasmussen.

Sikrer godt afsæt
Ordrestyring.dk har inden initiativet også sikret sig aftaler med den svenske pendant til e-conomic, Fort Knox, samt tre af de allerstørste revisionsfirmaer i begge lande, der vil hjælpe med at anbefale Ordrestyring, som et godt værktøj til at sikre økonomisk overblik, til deres kunder.

”Med de to aftaler har vi et solidt udgangspunkt for at gøre et hurtigt indhug på markederne”, siger Carsten Schou Rasmussen, der håber på, at de nye norske og svenske kunder automatisk vil anbefale Ordrestyring.dk til andre i håndværksbranchen mund-til-mund, som det er sket i Danmark.

Ordrestyring.dk forventer at have 50-60 kunder i Sverige til sommer, og de norsk- og svensk-talende service-medarbejdere kommer til at sidde på kontoret i København.

Sparer masser af tid
En af Ordrestyring.dk’s kunder, Jonatan Wissing fra Vangede Byg ApS er et godt eksempel på, hvorfor det går så godt for Ordrestyring. Jonatan Wissing har 15-20 mand ansat, som han kun bruger 12 timer om ugen på at administrere.

”Det er inklusiv alt; ind- og udgående fakturaer, sygdom, barsel, løn, skat, bogføring og årsregnskab. Før vi fik ordrestyring.dk sejlede det, må jeg indrømme. Vi havde først årsregnskabet klar i maj-juni. Nu er det klar 1. januar”, siger han.

”Medarbejderne har opfattet Ordrestyring.dk som en lettelse. Nu skal de ikke længere fumle med timesedler og papirer i bilen og lede efter kuglepennen og blokken”, fremhæver han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094