23948sdkhjf

Danhaus dropper Bygma

Typehusfirmaet vil fremover købe sine byggematerialer hos to familieejede tømmerhandlere.
I sidste måned valgte Milton Huse at skifte Stark ud med Optimera , og nu har en anden af landets største typehusproducenter fået ny hovedleverandør.

Danhaus, som årligt producerer godt 300 huse på fabrik i Esbjerg, har opsagt samarbejdet med Bygma til fordel for CF Petersen & Søn i Køge og Henry Kjeldsen Tømmerhandel i Ringkøbing, der skal forsyne Danhaus med byggematerialer henholdsvis øst og vest for Storebælt.

- Vi har været tilfredse med at handle med Bygma i en årrække, men skifter nu, fordi vi gerne vil handle med leverandører, der deler de samme værdier som os, og er familieejede, som vi selv er. Vi tror på, at det er de personlige relationer og en kort adgang til beslutninger i topledelsen, der giver os det mest tilfredsstillende leverandørsamarbejde, siger administrerende direktør Johannes Schmith.

Vil tale med ’ham selv’
Danhaus oplever vækst i forretningen og en stadigt stigende ordretilgang. Derfor er der brug for tæt kontakt og maksimal fleksibilitet i alle led, forklarer Johannes Schmith.

- Vi vægter selv at være fleksible og ansvarlige, og vi forventer samme høje standard hos vores leverandører. Har vi ændringer i en levering til et byggeprojekt, så er det vigtigt, at vores leverandører hurtigt kan omstille sig. Vi skal have fuld tillid til, at vores materialer kommer frem til tiden og på det rette sted. Det, tror vi, kan indfries i samarbejdet med Henry Kjeldsen Tømmerhandel og CF Petersen & Søn, siger direktøren.

Det nye samarbejde træder i kraft pr. 1. marts 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14