23948sdkhjf

Demobus tænder julelys i øjnene

Makitas nye demobus lagde vejen forbi Mester Tidendes testcenter i Lejre




Der var julelys i øjnene på Mester Tidendes testhåndværkere da de forleden fik besøg af en spritny demobus fra Makita.
Det var værktøjskonsulenterne Morten Pedersen og Kim Poulsen som lagde vejen forbi Mester Tidendes testcenter i Lejre for at vise bussen, men også for at give de syv testhåndværkerkere mulighed for at prøve nogle af de mange værktøjsnyheder i bussen.

Første af tre demobusser
”Det er vores første demobus. Vi skal på sigt have yderligere to demobusser, så vi kan dække hele landet effektivt”, forklarer værktøjsrådgiver Morten Pedersen.
Demobussen er naturligvis fuld af værktøj. Mere end 80 forskellige slags fra Makias voldsomt store produktprogram.

”Vi vil i tæt samarbejde med vores forhandlere stille os selv og demobussen til rådighed for mestre og svende ude på byggepladserne eller andre steder, hvor det er naturligt at mødes til en snak om værktøj. Formålet er naturligvis at rådgive om Makita-værktøj og måske finde frem til værktøj, som kan gøre håndværkernes dagligdag endnu mere effektiv”, siger Mortens Pedersen.

Konkret snak om værktøj

Demobussen er indrettet i en Mercedes Sprinter og bugner af lækkert af værktøj.
”Det er en rigtig god idé at mødes ”over værktøjet” i en demobus. Det åbner op for en god snak med det samme og med værktøjet inden for rækkevidde kan snakken hurtigt blive både konkret og inspirerende”, mener Mester Tidendes testhåndværkere.

Det tog i øvrigt et godt stykke tid før julelysene i øjnene var væk efter at demobussen returnerede til det jyske, hvor den kører rundt i øjeblikket.

De to værkstøjskonsulenter fra Makita glæder sig meget til få endnu et par demobusser på vejene, så de kan tænde julelys i øjnene på endnu flere håndværkerne og svende.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078