23948sdkhjf

Nye navne i byggeriet

I dag nyheder fra Loxam, Rambøll og Orbicon
Loxam

Maskinudlejningsvirksomheden Loxam har udnævnt medarbejdere.

Morten Lundgaard Pedersen, 37 år, er udnævnt til IT- og procedureansvarlig. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder i Aalborg-afdelingen, hvor han har arbejdet de seneste tre et halvt år. Hans nye jobopgaver vil blandt andet bestå i at optimere driften i afdelingerne sammen med regionscheferne og sikre ensrettede arbejdsgange i Loxams 25 afdelinger. Morten Lundgaard Pedersen kommer også til at stå for en stor del af virksomhedens efteruddannelse med medarbejdere.

Jesper Gosvig, 43 år, er udnævnt til afdelingsleder i afdelingen i Herning. Han har været ansat som udlejningskonsulent i samme afdeling siden 2006.

Rambøll

Rådgivningsvirksomheden Rambøll har udnævnt medarbejdere

Søren Wegener Gamst, 44 år, er udnævnt til chefkonsulent i transportdivisionen. Han er uddannet cand.scient.geo. fra Aarhus Universitet og har blandt andet været rådgiver på mulighedsstudiet for Øresundsmetroen, været rådgiver på VVM-undersøgelser og mulighedsstudiet i forbindelse med Vejle Fjord-tunnellen samt bidraget til delplanerne for E18-motorvejen mellem Kristiansand og Grimstad i det sydlige Norge. Søren Wegener Gamst har tidligere været ingeniør på vandkraftprojektet Karahnjuker i Island.

Kristian Schiønning Bache, 43 år, er udnævnt til projektchef i byggeridivisionen. Han er uddannet diplomingeniør fra Aarhus Teknikum og har tidligere været ansat hos rådgivervirksomheden Leif Hansen Rådgivende Ingeniører.

Hos Rambøll har Kristian Schiønning Bache blandt andet arbejdet på indkøbscenterprojekterne Metropol i Hjørring, Bruuns Galleri i Aarhus samt på bydelsudviklingsprojektet Carlsberg Byen i København.

Orbicon

Jørgen Krogsgaard Jensen, 62 år, er ansat som senior projektleder på rådgivningsvirksomheden Orbicons kontor i Roskilde. Jørgen Krogsgaard Jensen er uddannet cand.scient. i biologi fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling hos rådgivnings- og forskningsinstitutionen DHI i Hørsholm, hvor han blandt andet har arbejdet med miljøkonsekvenser i forbindelse med regulering af floder.

Hos Orbicon skal Jørgen Krogsgaard Jensen arbejde med miljøeffektvurderinger i vandområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11