23948sdkhjf

Entreprenør overtager sunde dele af konkursbo

Kjær Knudsen A/S i Herlev overtager medarbejdere og aktiviteter i tømrervirksomheden G. Jackson Entreprise A/S
Beskæftigelsen for 12 medarbejdere og en række igangværende arbejder er reddet som følge af, at håndværks- og entreprenørvirksomheden Kjær Knudsen A/S, Herlev, har overtaget aktiviteter og medarbejdere fra tømrervirksomheden G. Jackson Entreprise A/S, Stenløse.

Der blev afsagt konkursdekret over G. Jackson Entreprise i sidste uge. Allerede forleden kunne Kjær Knudsen imidlertid fortælle, at arbejdspladserne er reddet. Det er sket i kraft af en aftale med kurator.

”Vi har tidligere arbejdet tæt sammen med G. Jackson Entreprise, og vi kender virksomheden og mange af medarbejderne”, siger Jan Bech, direktør og medejer i Kjær Knudsen A/S.

Passer til forretningen

G. Jackson Entreprise er etableret i 1961 og blev indtil konkursen drevet af George Jackson, der i 1995 overtog firmaet fra sin far. Virksomheden har oparbejdet stor faglig ekspertise og erfaring inden for en bred vifte af fag- og hovedentrepriser, vedligeholdelse, istandsættelse og serviceopgaver.

”Virksomheden har dygtige medarbejdere og mange gode kunder, der passer til vores forretning. Vi overtager de sunde dele af virksomheden og har overtaget de igangværende projekter”, siger Jan Bech.

Han oplyser, at Kjær Knudsen har tilbudt ansættelse til samtlige 14 medarbejdere hos G. Jackson. To har dog valgt at takke nej til tilbuddet. Kjær Knudsen overtager to funktionærer, otte tømrersvende og to lærlinge.

Den hidtidige ejer George Jackson ”bliver en vigtig del af den fremtidige organisation” som projektleder og tømrermester.

Samlet nu 60 medarbejdere

Kjær Knudsen A/S kan føre sin historie tilbage til 1931 og var en familieejet virksomhed indtil 2013, hvor tredje generation, Jens Kjær Knudsen, valgte at sælge virksomheden til Jan Bech, Thomas Vitting samt en investor.

Virksomheden har betydelig erfaring inden for alle typer af bygningsrenovering samt om- og tilbygninger for såvel offentlige som private bygherrer. Virksomheden har desuden egen kloakafdeling.

Det senest offentliggjorte regnskab viste et overskud på 4,5 mio. kroner.

Virksomheden vil efter udvidelsen have knap 60 medarbejdere, der alle får udgangspunkt fra domicilet på Ellekær i Herlev ved København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125