23948sdkhjf

Droner og robotter erobrer byggebranchen

InnoByg og RoboCluster afholder konference for at sætte fokus på, hvordan de nye teknologier kan lette arbejdet på fabrikken og byggepladsen.
De senere års teknologiske udvikling har i stigende omfang gjort det muligt at anvende droner og robotter til at lette arbejdsdagen, gøre processerne mere effektive og skabe nye forretningsområder.

Det er baggrunden for, at innovationsnetværkene InnoByg og RoboCluster den 19. april inviterer til en konference, der sætter fokus på brugen af droner og robotteknologi i byggebranchen.

Konferencen stiller skarpt på både muligheder og udfordringer inden for udviklingen og brugen af droner og robotteknologi i byggebranchen. Hensigten er at inspirere til, hvordan de nye teknologier kan hjælpe både bygherrer, rådgivere og entreprenører med de daglige udfordringer.

Key note speaker er Märta Rehnberg fra Dare Disrupt, og dagen byder også indlæg fra virksomhederne WallMo, Odico, Sky Level og NCC.

Konferencen byder desuden på udstilling af robotter og droner, live-transmitteret droneflyvning og mulighed for netværk på tværs af byggeriet og robotindustrien.

Læs mere om program og tilmelding på Innobygs hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094