23948sdkhjf

Nordjysk VVS’er mangler folk

Satsning på VE-løsninger og entrepriser er en succes, men rekrutteringen begynder at blive en udfordring.
Det går godt hos Nørhalne VVS. Virksomheden oplever vækst inden for alle forretningsområder og forventer snart at runde 50 medarbejdere.

- Udfordringen er dog, at vi i dag får markant færre ansøgere – både uopfordret og til opslåede stillinger. Det er jo fra en samfundsmæssig betragtning et godt tegn, men hos os begynder det at blive en bremse for yderligere vækst, siger stifter Johannes Nielsen, der ejer Nørhalne VVS sammen med Johnny Nielsen og Mogens Østergaard.

Traditionelt har Nørhalne VVS især været kendt som specialist inden for vedvarende energiløsninger. Firmaet har gennem mere end 30 år udført VE-løsninger for nordjyske virksomheder og husstande, og solvarme, jordvarmeanlæg og varmepumper hører således til blandt virksomhedens specialer. Hertil kommer opsætning og servicering af stokerfyr.

Virksomhedens andet ben er VVS-entrepriser af enhver art, og her tager Nørhalne VVS i dag en pæn bid af kagen af den store byggeaktivitet i Aalborg-området. I øjeblikket har firmaet et større antal medarbejdere gående på Aalborgs havnefront. Her i blandt på Plaza-byggeriet ved Limfjordsbroen med 31 ejerlejligheder, 84 ungdomsboliger og 1.500 kvadratmeter kontorlokaler. Hertil kommer et større byggeprojekt med blandt andet 269 ungdomsboliger på Østre Havn, ligeledes i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125