23948sdkhjf

Grønne stråler fra gule lasere

Grønne laserstråler er fremtiden, når det gælder selvnivellerende krydslinjelasere, da de ses meget bedre og skarpere end røde stråler
Ved at kombinere den seneste laserteknik med det kraftfulde 10.8V XR batteri har DeWalt udviklet to selvnivellerende krydslinjelasere, som både har en grøn laserstråle og en ekstra lang funktionstid.

DCE088D1G (krydslinjelaser) og DCE089D1G (360 grader krydslinjelaser), hedder de nye lasere.

”De har grønne dioder, da det har vist sig, at grønne laserstråler er betydeligt nemmere at se for det menneskelige øje end røde. Forskellen i synligheden er hele fire gange så stor”, lyder det fra DeWalt.

Med en grøn laserstråle forbedres synligheden betragteligt, hvilket er en stor fordel på f.eks. byggepladser med meget lyse forhold, eller når afstandene er lange.

Krydslinjelasere med grøn stråle er også ideelle, når man arbejder med opgaver, der kræver præcision, som f.eks. når man sætter gipsvægge og underlofter op, eller når man installerer et ventilationssystem.

Laserkvaliteten er meget høj, og det skarpe og tydelige grønne kryds gør, at nivelleringen og retningsangivelsen er hurtigere og nemmere. Rækkevidden er hele 30 meter, og op til 60 meter, hvis man bruger en lasermodtager, og nivellerings-nøjagtigheden er +/- 3mm pr. 10 meter.

Laserne har et låsbart pendul, så laseren ikke tager skade under transport, og den robuste skal med tykt glas er lavet, så laseren kan holde til et fald på op til 2 meter.

Begge modeller er desuden beskyttelsescertificeret mod støv og vandstænk i overensstemmelse med IP65.


Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078