23948sdkhjf

Følg det grønne spor i byggeriet

Den stigende efterspørgsel efter bæredygtige løsninger vil medføre store muligheder og udfordringer for byggebranchen de kommende år.
"Det er ikke længere blot den yderste venstrefløj, der har bæredygtighed centralt på det politiske program. De røde og blå kan enes om at være grønne. Samtlige partier har fokus på bæredygtighed og tager udfordringerne alvorligt.

Det gør byggeriet også. Her drives udviklingen især i forhold til at opfylde de krav og ønsker, som bygherrerne har til bæredygtighed, men der er også opfindsomme rådgivere og entreprenører, som selv tumler med at tænke bæredygtighed ind i deres egne virksomheder og i deres ydelser. Bæredygtighed er ved at blive en operationel størrelse, der kan regnes på – og regnes med".

Det skrriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad

"Den stigende efterspørgsel efter bæredygtige løsninger vil medføre store muligheder og udfordringer for byggebranchen de kommende år. Derfor gælder det for byggeriets virksomheder om at skabe overblik og hente viden om alle aspekter af bæredygtighed. Det gælder både økonomisk, socialt og miljømæssigt

Det kan lyde langhåret, men det er dét, der skal til for at stå sig i konkurrencen fremover", understreges det pålderplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad..

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.157