23948sdkhjf

Pon fyrer kendt branchemand

Karsten Hansen, Cat-mand gennem næsten fyrre år, stopper hos Pon Equipment. Årsagen er trimning af organisationen
Pon Equipment, som netop har afleveret et regnskab med endnu et stort underskud på minus 21 mio. kroner, er i gang med at trimme organisationen.

Det går nu ud over Karsten Hansen, der siden 1977 – kun afbrudt af et par år hos Civilforsvaret – har været en naturlig del af den skiftende danske ledelse hos Pon, den danske Cat-forhandler. Men om små fjorten dage er det slut. En beslutning han dog ikke selv har taget.

”Vi har været igennem en masse omstruktureringer og rekonstruktioner internt i virksomheden. Og i den forbindelse var vi meget glade for, at Karsten Hansen for godt et år siden sagde ja til at blive strategic key account manager. De økonomiske omstændigheder har dog gjort det nødvendigt at skifte spor og tænke i andre baner. Vi er tvunget til at trimme organisationen yderligere, og det betyder desværre, at der ikke bliver plads til Karsten Hansen. Karsten Hansen er en respekteret og vellidt person både hos kollegaer og kunder, så det har bestemt ikke været nogen nem beslutning, men den økonomiske situation gør, at vi er nødt til at handle, som vi har gjort”, siger salgs- og marketingdirektør Michael Bahn Jørgensen.

Har haft flere titler

Karsten Hansen har beklædt en række titler i virksomheden som værkstedschef, service- og salgsdirektør og i en overgangsfase tillige konstitueret adm. direktør.

”Jeg har altid gået efter at være ærlig. Både overfor kolleger og kunder. Jeg har vist tillid til mine kollegaer, været tro imod dem og respekteret andres beslutninger. Ligesom jeg også respekterer den nuværende ledelses beslutning om, at jeg ikke længere skal være en del af Pon Equipment. Der har været forskelligheder, men sådan er det, når der kommer en ny ledelse til, og jeg er selvfølgelig ikke enig med dem i den beslutning, de har truffet omkring min ansættelse”, siger Karsten Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219