23948sdkhjf

Dansk malingproducent tidobler sin produktionskapacitet

Investering på 30 millioner skal sikre højeffektive og fleksible produktion.
En af Danmarks ældste malingsfabrikker, Nowocoat i Kolding, har snart brugt 30 mio. kr. for at få virksomheden til at vokse på omsætning.

Fabrikken, som før hed Burcharths Farve- og Lakfabrik, tidobler med investeringen sin produktionskapacitet for maling og plejeprodukter, og hele produktionen gøres mere effektiv og fleksibel.

Næste skridt bliver et helt nyt logistikcenter på 3.000 kvadratmeter, fortæller bestyrelsesformand og medejer Joen Magnus Reinert.

- Det er en god fornemmelse at investere i et helt nyt liv for en traditionsrig virksomhed, og vi har genansat mange af de tidligere medarbejdere med stor erfaring og højt specialiseret viden. Samtidig har vi optaget en række nøglemedarbejdere som medejere af Nowocoat, så vi har både produktionen og de rigtige fagfolk klar til en meget ambitiøs vækstplan.

Joen Magnus Reinert og familie solgte i efteråret 2014 malingproducenten Iso Paint i Lunderskov. Samme år overtog man fabrikken i Kolding, som de tidligere ejere havde lukket ned i en periode, og nu er man klar til næste kapitel med en markant offensiv og nye folk i front for Nowocoat.

Nowocoat varsler samtidig flere nye produkttiltag til områder som metalindustri, træindustri og gør-det-det-markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078