23948sdkhjf

Sådan får du styr på værkstedet

Nyt system fra Stanley kan skræddersyes og konfigureres efter brugerens behov og pladsforhold med en lang række udskiftelige moduler, kabinetter og trolleys
Stanley har lanceret lancerer Transmodule System – en robust, sikker opbevaringsløsning til det professionelle værksted. Vælg mellem en lang række moduler, kabinetter på hjul og trolleys og sammensæt en løsning, der er skræddersyet til dine opgaver.

Den modulopbyggede, ekstremt hårdføre og låsbare løsning er intelligent designet til at organisere, opbevare og beskytte en lang række værktøj og samtidig holde det inden for rækkevidde, når det skal bruges, og sikkert gemt af vejen på specialdesignede pladser, når det ikke er i anvendelse.

Systemet kan skræddersyes og konfigureres efter brugerens behov og pladsforhold med en lang række udskiftelige moduler, kabinetter og trolleys for hurtig og let adgang til værktøjet ved enhver opgave.

Hver skuffe kan indeholde 3 moduler og har en kapacitet på 20 kg, og et kabinet kan rumme op til 300 kg. Hver skuffe kører på hårdføre kugleleje-skinner, som sikrer, at skuffen åbnes og lukkes let og enkelt.

For at sikre optimal sikkerhed kan alle enhederne i systemet låses sammen, og de afrundede hjørner på kabinettet og integrererede skridsikre topmåtte giver øget sikkerhed ved den daglige anvendelse.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078