23948sdkhjf

IT-værktøjer giver bedre bundlinje

Byggebranchen har forstået budskabet, når det gælder IT-værktøjer Især de mobile, digitale platforme passer som fod i hose til branchen
"Byggeriet halter slemt bagefter, når det gælder IT-investeringer. Mens andre brancher bruger i omegnen af 55.000 kroner på IT pr. medarbejder, bruger virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen mere beskedne 13.300 kr. pr. medarbejder. Det positive er, at bygge- og anlægsbranchens investeringer i IT er steget med 15 procent fra 2007".

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad

Han fremhæver, at det ikke overrasker, at der bruges flere penge på IT i andre erhverv end lige netop i byggeriet. IT har indtil nu ikke været en væsentlig del af produktionsapparatet i bygge- og anlægsvirksomhederne, men har været det i mange år i for eksempel bankverdenen.

"Markedsforholdene betyder imidlertid, at mange flere virksomheder i byggeriet kan nyde godt af de fordele, som effektive IT-værktøjer giver. Og branchen har i den grad forstået budskabet. Især de mobile, digitale platforme passer som fod i hose til branchen.

Lige nu forsøger mange virksomheder at effektivisere driften og skabe bedre bund- linje ved at bruge IT-værktøjer.

Den proces vil Licitationen - Byggeriets Dagblad naturligvis følge meget nøje, og vi lægger ud med at finde en række rollemodeller, som har succes med IT-værktøjer og gerne vil dele deres erfaringer.

Det gør vi blandt andet igennem en konkurrence, som kårer de fem mest IT-parate virksomheder i bygge-og anlægsbranchen", hedder det på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Læs mere om konkurrencen her:

Artiklen er en del af temaet Konkurrence.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078