23948sdkhjf

Caverion skal styre teknik hos Elgiganten

Teknikentreprenøren Caverion A/S skal stå for den tekniske drift af elektronik- kæden Elgigantens 40 forretninger
Entreprenørvirksomheden Caverion A/S, der specialiserer sig inden for tekniske systemer til bygninger og industri, har indgået en serviceaftale med Elgiganten om drift og vedligeholdelse af teknikken i elektronikkædens varehuse i hele landet. Det bliver til 40 butikker efter Elgigantens nylige overtagelse af 10 Fona-butikker.

Opgaven tæller 20 forskellige teknikområder inden for ventilation og køleanlæg, sprinklere, termografering, flugtveje, belysning, stigeeftersyn, klima, brandalarmer og gasfyr. Inden for disse områder skal Caverion løbende foretage eftersyn og udarbejde dokumentation.

"Vi skal sørge for at anlæggene kører optimalt og lever op til de sikkerheds- og miljømæssige krav", fortæller Lars Nielsen,

Tidligere var ansvaret for de tekniske installationer placeret hos de enkelte varehuschefer i Elgiganten, som indgik særskilte aftaler om drift og vedligeholdelse og skulle sørge for, at netop deres butik havde dokumentationen klar til de lovpligtige eftersyn på for eksempel automatiske brandalarmsanlæg og sprinklere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25