23948sdkhjf

Ergonomiske letvægtere sliber det hele

Ny generation af kompaktslibere med smarte funktioner fra Festool
Kompakte, ergonomiske og lette. Sådan betegner Festool sin nye serie slibemaskiner som trods det kompakte ydre klarer alle krævende opgaver.

Den nye rystepudser RTS 400 såvel som deltasliberen DTS 400 og excentersliberen ETS 125 er beregnet til langvarige slibeopgaver. Takket være den kompakte konstruktion og den lave vægt på kun 1,2 kg er de også egnet til arbejde over hovedhøjde. Ergonomien er i top takket være en perfekt kombination af konstruktion, tyngdepunkt og behageligt softgrip-greb. Den praktisk placerede kontakt gør alle tre maskiner velegnede til både venstre- og højrehåndede.

I praksis leverer de tre kompaktslibere topresultater med en op til 25 pct. højere slibeeffekt (i forhold til den tidligere serie). Denne forøgelse muliggøres af en speciel reguleringselektronik og en ny motorkonstruktion. Det har således været muligt at øge effekten fra 200 watt til 250 watt.

De nye kompaktslibere leveres med en genanvendelig longlife-støvpose af ekstra robust polyesterfilt. Endnu nemmere udsuges støvet med en støvsuger. Monterbare Protectorer muliggør præcis og skånsom slibning langs med vinduesflader, rammer og fyldninger. Det skåner overfladerne og forhindrer tidskrævende efterbearbejdning.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078