23948sdkhjf

Omsætningsrekord hos HHM

Entreprenørvirksomheden HHM fokuserer på at udvikle virksomheden, men har hverken mål eller strategi for væksten, fortæller direktør Svend Pedersen
Det er totalentrepriserne, der trækker væksten hos HHM. Og det foregår i så pænt et tempo, at den nordsjællandske entreprenørvirksomhed allerede nu kan fastslå, at sidste års rekordhøje omsætning på 530 mio. kroner bliver overgået, når det indeværende års regnskab offentliggøres til foråret.

"Omsætningsmæssigt får vi en stigning i 2016 også. Resultatmæssigt håber vi på en overskudsgrad, der er en lille smule bedre, end den var i 2015. Og kigger vi på 2017, kan vi se, at vi allerede nu har en ret stor ordrebeholdning," siger direktør Svend Pedersen til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Med et driftsresultat på 15 mio. kroner i 2015 realiserede HHM en overskudsgrad på knap tre procent. Ambitionen i år er at lande tæt på de fem procent, der ofte betegnes som forskellen på succes og fiasko i entreprenørbranchen.

"Jeg ved ikke, om fem procent er den magiske grænse for vores overskudsgrad, men vi sigter da efter at lande i det leje. Men ærligt talt er det en stor udfordring at have så høj en overskudsgrad, når man er en entreprenørvirksomhed med egne ansatte, eget materiel og så videre. Det gør jo, at man har nogle ressourcer, som hele tiden skal beskæftiges, og det kan være svært i perioder med tomgang," siger Svend Pedersen, tilLicitationen-Byggeriets Dagblad.

Læs hele artiklen her: (Kræver abonnement)

HHM sætter ny omsætningsrekord

Læs mere om: HHM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079