23948sdkhjf

Roadshow med IT-værktøjer

Gratis til gå-hjem-møder om indkøb af IT-værktøjer, som kan forbedre din bundlinje
På et landsdækkende roadshow har medlemmer af Træsektionen i Dansk Byggeri nu en unik mulighed for at få et indblik i hvordan IT-projekter bedst kommer i land. På en række gå-hjem-møder, som arrangeres af byggeriets IT-rådgiver BASIT og Deloitte sammen med Træsektionen i Dansk Byggeri, sættes der primært fokus på tømrervirksomheder. Andre virksomhedstyper kan dog også drage fordel af deltagelse på møderne og er naturligvis også velkomne. Overvejelserne inden et IT-indkøb er stort set de samme uanset fag.

Bestyrelsen i Træsektionen har fokus på at hjælpe især de mindre tømrervirksomheder med at komme videre med IT-implementeringer. Her er der nemlig et stort uudnyttet potentiale.
I den forbindelse er det vigtigt, at de gode historier bliver fortalt, og at den enkelte tømrermester får inspiration til, hvad IT-værktøjer kan gøre for virksomheden. På møderne vil udgangspunktet være 4 konkrete cases fra tømrervirksomheder, der viser muligheder inden for IT-implementeringer.

IT til byggeriet
”Bestyrelsen i Træsektionen har i valget af BASIT, som samarbejdspartner på gå-hjem møderne, lagt vægt på at der ikke er tale om en IT-leverandør med egne IT-værktøjer. Derimod en IT-rådgiver, som råder over en IT-leverandørbank med mere end 100 IT-leverandører og 150 IT-værktøjer. BASIT har i kraft af banken et samlet overblik over IT-markedet, og er som uvildige IT-rådgivere ikke bundet op på et specifikt IT-værktøj. Med omkring 10 års erfaring fra bygge- og anlægsbranchen er det også vores opfattelse at BASIT forstår branchen særdeles godt siger adm. Direktør Martin Skou, fra Skou Gruppen, der også bruger BASIT som rådgiver i hverdagen”.

Fokus på forretning
”For Deloitte giver det god mening, at bakke op om initiativet fra Træsektionen og BASIT. Deloitte arbejder tæt sammen med Dansk Byggeri. Både i forhold til at analysere bygge- og anlægsbranchen, og i forhold til at hjælpe medlemsvirksomheder med revision, generationsskifte osv.”, siger statsautoriseret revisor Thomas Frommelt, der er leder af Branchegruppen for byggebranchen i Deloitte.
I BASIT, som hver dag hjælper håndværksvirksomheder, lægger adm. direktør Martin Profit Jakobsen vægt på at gå-hjem møderne har fokus på forretning og ikke så meget på teknik.
Gå-hjem-møderne har fokus på at få formidlet nogle helt konkrete erfaringer fra tømrervirksomheder og give tømrermestrene et indblik i de ting som man skal være opmærksom på når man indkøber IT-værktøjer.

Hvad skal du bruge?
”Møderne skal hjælpe til at gøre IT-overvejelserne enkle for tømrervirksomhederne med udgangspunkt i deres forretning. Det starter ikke med, hvad den enkelte IT-løsning kan, men mere hvad den skal bruges til. Som kunde skal du vide hvad du skal bruge. Ser virksomheden IT-værktøjer inden de har fastlagt deres konkrete krav, bliver det let et spørgsmål om mavefornemmelse, og risikoen for fejlinvesteringer er større.
Det afgørende, når man køber IT-værktøjer er spørgsmålet om hvilke data, som skal vises hvor og hvornår og til hvem og hvorfor. Når der er svaret på disse spørgsmål kan man begynde at overveje hvordan.

IT-værktøjet bliver først rigtigt interessant i spørgsmålet hvordan.
Det er dét virksomheden skal overveje inden mødet med IT-leverandørerne, og det er fokus på gå-hjem møderne”, forklarer Martin Profit Jakobsen.

Læs mere og tilmeld dig her:

Hvis du modtager Mester Tidendes nyhedsbrev, så har du mulighed for at deltage i lodtrækningen om 25 gratis billetter (værdi pr. billet 750,- kr) og komme med til gå-hjem møde arrangeret af Træsektionen i Dansk Byggeri i samarbejde med byggeriets uvildige rådgiver BASIT. Møderne, der er gratis for Træsektionens medlemmer finder sted i efteråret 2016 hos revisionsvirksomheden Deloitte, over hele landet.
Deltag i lodtrækningen ved at sende en mail til klaust@mestertidende.dk


Husk også IT-messe næste år
Husk også at sætte kryds allerede nu den 7. og 8 februar 2017. Her samler Dansk Byggeri i samarbejde med BASIT 25 af de bedste IT-leverandører til byggebranchen. Kig forbi Teknologisk Institut i hhv. Taastrup eller Aarhus og se hvordan du kan skabe konkurrencefordele med effektive IT-værktøjer.
Tilmeld dig messen her


Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094