23948sdkhjf

Mester langtidslejer også biler

Biludlejningsvirksomhed oplever stigning i antallet af langtidsudlejninger
Der er flere måder at leje bil på, men lige nu oplever udlejningsfirmaet Europcar en stigning i antallet af månedsudlejninger og langtidsudlejninger.

”I princippet minder månedsleje meget om leasing, men adskiller sig på nogle afgørende punkter. Den månedlige ydelse er lidt højere, men til gengæld er det en mere fleksibel løsning, der kun løber én måned ad gangen i modsætning til minimum et år ved leasing.
Samtidig er lejere automatisk dækket af ansvars- og kaskoforsikring, hvilket øger gennemsigtigheden. Månedsleje kan i mange tilfælde også være et godt alternativ for erhvervslivet”, siger Jens Peter Jensen, afdelingsleder i Europcar Sønderborg..

Han peger på langtidsleje som en løsning, hvis en tømrermester pludselig får en stor opgave, eller hvis en firmabil bliver totalskadet.

”I modsætning til ved leasing og køb kan man nemlig få sin lejebil med sig med det samme, forklarer Jens Peter Jensen”.

Månedsleje kan vare fra én til syv måneder. Der kan laves aftaler for både private og virksomheder, og samtlige biler i sortimentet er til rådighed på månedlig lejebasis. Fleksibiliteten gælder også for antallet af kilometer, man kører. Ændrer lejerens kørselsbehov sig, kontakter vedkommende blot udlejningsselskabet og får aftalen ændret øjeblikkeligt.

Skaber tryghed for nyansatte
Også andre kundegrupper har fået øje på langtidsudlejning.

Det er især nyansatte, der vælger den fleksible lejeløsning, indtil de har større tryghed i ansættelsen.

Med et nyt job langt fra hjemmet er det ofte nødvendigt med en ekstra bil i indkørslen. Men ifølge Europcar er der en klar stigning i antallet af nyansatte, der i de første måneder vælger den fleksible løsning at langtidsleje en bil i stedet for at suse ned til bilforhandleren og skrive under på en købsaftale. Faktisk oplever biludlejningsselskabet en mangedobling i antallet af nyansatte, der benytter sig af tilbuddet om månedsleje.

”Folk har taget ved lære af krisen og tænker sig bedre om, inden de bruger en masse penge på en ny bil. Stigningen i antallet af månedsudlejninger på to-tre måneder er især båret af nyansatte, der gerne vil vente til efter prøveperioden med at købe egen bil”, forklarer Jens Peter Jensen.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078