23948sdkhjf

Land Rover i kreativ camouflage

Børn involveret i hele processen under konstruktionen af den ultimative SUV
For at skabe verdens mest alsidige familie-SUV skal man først have en forståelse af behovene hos verdens
mest alsidige familier. Derfor tager Land Rovers designere og teknikere arbejdet med hjem.

Under hele forløbet med tusinder af timers udviklingsarbejde, som indgår i konstruktionen af en helt ny Land Rover, har et team af børn testet, udfordret og repræsenteret de behov, som en moderne familie har. Og det sværeste af det hele? At holde alt det, som deres mødre og fædre beskæftiger sig med, hemmeligt helt frem mod afsløringen af den nye bil.
Så hvem ville være bedre egnet til at skabe det endelige camouflage-design til den nye Land Rover Discovery end de unge, kloge hoveder, som allerede kender bilen ind og ud? Børnene i alderen fire til ni år fik til opgave at skjule alle designdetaljer på den nye Land Rover Discovery, og de kastede sig ud i at tegne deres yndlingsdage i det fri og de signerede naturligvis deres værker.

Den sidste finish? Det tykke mudderlag, da den nye Discovery beviser sine egenskaber på testbanen.
Land Rovers globale team af ingeniører udsatte køretøjet for ekstreme klima- og terrænforhold i over 20 lande. Både kørsel i sand ved temperaturer på +40 graders celsius i sandklitter i Dubai, højdetests i bjergene i Colorado og kørsel på is ved lave minusgrader i Arjeplog i Sverige var en del af testforløbet, som strakte sig over 28 måneder.

Så snart der er flere detaljer om den nye Discovery, så er Mester Tidende på pletten.

Følg historien om Discovery på http://media.landrover.com/

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093