23948sdkhjf

Enggaard i stor millionaftale: 300 boliger og supermarked på vej

PFA køber projekt på 23.000 kvm i ny Aalborg-bydel.
En stor ejendomshandel er netop blevet underskrevet mellem entreprenørfirmaet A. Enggaard og PFA Ejendomme, der investerer et større trecifret millionbeløb i Aalborgs nye bydel Østre Havn.

A. Enggaard ejer grunden og skal som en del af aftalen bygge 300 boliger til udlejning, i alt 20.000 kvadratmeter. Hertil kommer 3.000 kvadratmeter erhverv, idet der indrettes et Meny-supermarked i stueetagen i en af de nye bygninger.

"Vi har en klar strategi om at øge vores investeringer i boligudlejningsejendomme i de største danske byer. Det skyldes blandt andet, at tilflytningen til byerne og interessen for at bo til leje er stigende. Her er Østre Havn et nyt byområde i Aalborg, som vi finder særdeles attraktivt at investere i. Byplanlægningen for området har været visionær med afsæt i en kombination af det moderne urbane og de gamle industrispor, hvor de nye bygninger eksempelvis er placeret omkring de gamle jernbanespor", siger direktør i PFA Ejendomme, Michael Bruhn, i en pressemeddelelse.

Udvikles hurtigere end forventet

Østre Havn ligger placeret med Musikkens Hus og Nordkraft som nærmeste naboer. Bydelen består af i alt otte byggefelter, og PFA Ejendomme bliver nu ejer af tre af de mindre byggefelter, der ligger centralt placeret i området.

Hos A. Enggaard har man arbejdet med Østre Havn i mere end 10 år, og PFA Pensions investering er med til at understøtte den yderligere udvikling af området:

"Det giver os gode muligheder for at geninvestere i nye projekter i byen og herved at sikre endnu mere vækst. Samtidig er vi naturligvis meget tilfredse med fremdriften specifikt på Østre Havn, som forløber hurtigere end oprindelig planlagt. Hastigheden, hvormed de færdige bygninger aftages som køb eller leje, er meget høj, og aftalen med PFA understreger, hvor attraktivt området er blevet", siger adm. direktør Asger Enggaard.

Opførelsen af det 23.000 kvm store bygger påbegyndes i dette efterår og forventes afsluttet om godt to år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094