23948sdkhjf

Danhaus vælger Svane

Typehus-direktør vil hellere være en stor kunde i et lille firma.
Efter seks år med HTH som leverandør af alt inventar skifter Danhaus nu over til Svane, som dermed kan se frem til at levere køkken-, bad- og garderobeløsninger til cirka 350 huse årligt.

Det skyldes dog ikke utilfredshed med HTH, understreger administrerende direktør Johannes Schmith:

- Vi har været rigtig glade for at samarbejde med HTH, så det er med vemod, at vi siger farvel. Imidlertid tror jeg på, at Svane er den rigtige leverandør for os i fremtiden. Vores kunder ønsker ofte at investere ekstra i køkkenet og går op i et lidt andet design og for eksempel massive trælåger. Her appellerer Svane i høj grad til vores kunders smag, siger han.

Heller en stor kunde i et lille firma
Det er anden gang i år, at Danhaus opsiger samarbejdet med en leverandør. I februar blev Bygma skiftet ud med CF Petersen & Søn og 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel, som nu leverer byggematerialer til Danhaus-projekter henholdsvis øst og vest for Storebælt.

Dengang lagde Johannes Schmith vægt på de personlige relationer og den korte afstand til beslutninger i topledelsen som en væsentlig årsag til beslutningen om at skifte leverandør. Det har også spillet ind denne gang:

- Jeg glæder mig til at blive en stor kunde i et knap så stort køkkenfirma i stedet for at være en lille kunde i et meget stort firma. Jeg holder rigtig meget af, at der er tætte samarbejdsrelationer og kort vej til beslutningerne, siger Danhaus-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093