23948sdkhjf

Hjælp til at regne den ud i Aarhus

Nu får Aarhus også en Sigma-afdeling
Sigma Estimates, der tilbyder professionel kalkulationssoftware til byggebranchen, styrker nu positioneringen i det jyske med en ny base i Aarhus. Udvidelsen sker som en naturlig konsekvens af et stigende antal kunder i Jylland samt en klar strategi om at rekruttere medarbejdere fra hele landet.

Leder af Aarhus afdelingen bliver Business Consultant Susanne Lund.

”Vi oplever i øjeblikket stor tilgang blandt både håndværkere, entreprenører, arkitekter og rådgivere fra hele landet. Vi udvider derfor med en ny afdeling i Jylland for at komme endnu tættere på vores kunder i det jyske samt tilbyde dem endnu bedre kursusfaciliteter”, fortæller Susanne Lund.

Vil triltrække medarbejdere
Med flere end 4.000 brugere er kalkulationsprogrammet Sigma i dag det mest anvendte professionelle kalkulationssoftware målrettet entreprenører, arkitekter, rådgivere, håndværkere m.fl. Og virksomheden er inde i en positiv udvikling og er bl.a. i gang med at udvide organisationen.

”Der er fuld damp på digitaliseringen hele vejen rundt i byggebranchen og Sigma er blevet en stor del af den digitalisering. Derfor oplever vi vækst i antallet af kunder, hvilket betyder, at vi i øjeblikket bl.a. udvider med flere medarbejdere Derfor er Aarhus afdelingen også et vigtigt led i at have muligheden for at kunne rekruttere de allerbedste medarbejdere, siger Susanne Lund.
Den nye Aarhus afdeling er placeret i erhvervsejendommen Workspace på Haslegårdsvej i Aarhus V.

Eksplosiv vækst fra skyen
Adm. direktør hos Sigma Estimates, Magnus Therkildsen, forventer også i de kommende år kraftig fremgang i antallet af kunder og brugere. Sigma programmet lanceres nemlig i en software as-a-Service udgave med en abonnementsbaseret forretningsmodel.

”Med online muligheder i Sigma programmet kommer vi til at sætte helt nye standarder inden for kalkulationssoftware, og det vil drive vores vækst eksplosivt de kommende år”, forklarer Magnus Therkildsen, der i 2021 forventer op mod 100.000 brugere på løsningen.

Sigma Estimates er etableret i 2003 og beskæftiger 15 medarbejdere på hovedkontoret i Roskilde. Flere end 22 erhvervsskoler og universiteter underviser eleverne i brugen af Sigma.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.501