23948sdkhjf

Batteri til en hel dags arbejde

Akku-sav klarer omkring 210 snit pr. opladning i 45x95mm tømmer
DCS777, hedder en ny, kompakt 54V akku kap-/geringssav fra DeWalt. Denny sav er en del af det nye FLEXVOLT-program som tager kampen om mod de sidste ledningsmaskiner på markedet.

- Sammen med en effektiv kulløs motor opnås en præstationsevne, det ikke tidligere har været muligt at opnå med batteridrevne kap-/geringssave, lyder det fra DeWalt.
Kap-/geringssaven klarer omkring 210 snit pr. opladning i 45x95mm tømmer, hvilket svarer til mere end en hel dags arbejde for en professionel håndværker. Den kompakte konstruktion bevirker desuden, at saven er nem at tage med sig. DCS777 er designet til at modstå de mest krævende arbejdsvilkår, vejer kun 14 kilo og er både fleksibel og nem at betjene.

For DeWalt har det været en stor udfordring at skabe en batteridrevet kap-/geringssav med samme præcisionsevne som en 230V sav. Både savhovedet og savbordet på DCS777 er derfor optimeret, så slutbrugeren får en sav som kan matche 230V-savene.

DCS777 er udstyret med støvudsugning kompatibelt med Airlock-systemet, XPS-skyggeskærelinje samt en innovativ blæser, der fjerner støv fra arbejdsområdet for optimalt udsyn.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188