23948sdkhjf

Hold dig varm på byggepladsen

Varmejakke og-trøjer kan nu bedre klare den hårde belastning på byggepladserne
Jakker og trøjer med varme drevet af et Milwaukee M12-batteri har været på markedet siden 2010, I dag består sortimentet af seks produkter, som alle bliver bedre og bedre til at holde håndværkere varme på byggepladsen og hvad angår holdbar.

Sortimentet består af alt fra hættetrøjer, arbejdsveste og 3-i-1 kombijakker. Fælles for dem alle er, at de drives af M12 RedLithium-Ion batterier og fordeler varme til alle kroppens kerneområder. Varmeelementerne af kulstoffibre, som er indvævet mellem robuste ydermaterialer og varmeisolerende indlæg. Det skaber og fastholder varme og reducere behovet for tykke og upraktiske lag af tøj, som begrænser bevægelsesfriheden.

Tre varmeindstillinger (høj, medium og lav) giver brugeren mulighed for at vælge det rette varmetrin uanset vejrforhold. Alle M12 jakker, hættetrøjer og veste kan maskinvaskes og tørretumbles.

Varmtøjet er fremstillet af ToughShell strækpolyester, som ifølge Milwaukee giver 5 gange længere levetid end andre softshell-jakker og som samtidig forbedrer modstandsdygtigheden overfor vind og vand.
Varmejakkerne kan levere op til 8 timers varme fordelt hen over brystet, ryggen og lommerne og en enkelt batteriopladning (2,0 Ah batteri) vil således kunne holde en hel arbejdsdag.
2016-sortimentet inkluderer en sort arbejdsjakke, en camouflagejakke til jagt og fiskeri, en varmejakke til kvinder, en hættetrøje, en arbejdsvest og ikke mindst den multifunktionelle 3-i-1 arbejdsjakke.

Milwaukee har opdateret M12 arbejdstøj med varme. Udvalget består nu 6 forskellige produkter.

Varmejakkerne kan levere op til 8 timers varme fordelt hen over brystet, ryggen og lommerne

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11