23948sdkhjf

Robust DeWalt-telefon med panikknap

SE VIDEO: Det hårdføre DeWalt-værktøj suppleres nu med en smartphone, som klarer både varme, kulde og slag – og giver alarm, hvis du falder
DeWalt, som er blandt verdens største producenter af elektrisk håndværktøj, har nu også en mobiltelefon i produktprogrammer. Samen med mobilproducenten Global Mobile Communications har DeWalt netop lanceret den nye DeWalt MD501 Android-smartphone på det danske marked. Dual-SIM 4G-telefon er kompatibel med Android 6 og kombinerer et holdbart og robust design med specialudviklede applikationer, som er målrettet byggebranchen.

Telefonen er designet til professionelle håndværkere, der arbejder udendørs telefonen er modstandsdygtig over for kulde helt ned til -20 grader C samt varme op til 60 grader C. Den 5 tommer store skærm bestående af HD Bright View Gorilla hærdet glas er designet til at modstå de mange belastninger i løbet af arbejdsdagen. I overensstemmelse med industristandarden IP68 er telefonen vandtæt og støvafvisende, og samtidig opfylder den MIL-STD 810G-standarden om, at den kan modstå op til to-meters fald på et betongulv.



Telefonen har en række funktioner, der kan hjælpe til med at øge produktiviteten på byggepladsen og den efterfølgende administration: Kameraet på 13MP kan bruges til bogføring og registrering af jobs, mens den handskevenlige HD-skærm gør den nem at anvende. Telefonen har op til otte timers taletid og har indbygget Qi-opladning, hvilket mindsker antallet af kabler, man skal have med sig.

Panikknap
MD501 har funktioner, som understøtter sikkerheden for dem der arbejder alene, og er designet til at begrænse de daglige risici. Den har bl.a. en panikknap, som straks sender brugerens GPS-oplysninger til mester ved et tryk.

Ved arbejde i mere lumske omgivelser kan accelerometret sættes til, som vil udløse en alarm, hvis håndværkeren falder. Herudover giver en ”tryk for tale”-funktion det muligt for mester at kommunikere med op til 500 medarbejdere simultant, hvilket skaber en samhørighed ved solo-arbejdende håndværkere på forskellige placeringer.

- Begrænset mobildækning, ekstreme vejrforhold og øde områder er en stor udfordring for håndværkere, især dem som arbejder alene eller er på farten. Den nye telefon er skræddersyet til håndværkere i disse omgivelser, siger Weronica Lundgren, Nordic Marketing Manager hos Stanley Black & Decker.

Telefonens dual SIM-kapacitet giver mulighed for omfattende dækning ved at lade brugeren skifte netværk i områder med dårlig dækning. En forstærket højttaler giver en højere ringetone og forbedret lydkvalitet, så telefonen kan høres selv på byggepladser med megen støj.

Telefonen koster 4.190 kr. inkl. moms (vejl. udsalgspris) og forhandles hos ATEA og TDC Erhverv

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125