23948sdkhjf

Derfor skal mester også være god til papirarbejde

Byrdebøvlet er ikke så udbredt mere. Men der er stadig for meget papirarbejde som mester skal klare – gratis – for myndighederne
De fleste mestre i små og mellemstor virksomheder hader det byrdebøvl og papirarbejde, som offentlige myndigheder hælder i hovedet på dem.
Det er sådan set ikke fordi det er så svært at få klaret papirarbejdet, selvom vejledningerne ofte er rigtigtig-rigtig dårlige. Det er mere irritationen over hvorfor man i det hele taget skal gøre det, der får mestrene til at udnævne byrdebøvlet som en stor hæmsko.

Når man er irriteret over noget, så kan det godt ende med en form for kollektiv bevidsthed om, at dét der papirabede også er noget værre noget – også selvom det egentlig ikke fylder så meget i hverdagen.
Men mestrene klynker ikke og kritikken af papirarbejdet skal tages alvorligt. Både af de politikere og af de myndigheder der har mulighed for at forbedre forholdene – og af mestrene, som nødvendigvis må betragte papirarbejdet som endnu et konkurrenceparameter.

Skal mester klare sig i konkurrencen om opgaverne, ja, så skal han også kunne drive virksomhed og udfylder papirer hurtigt og effektivt.

Men det er vigtigt at få udryddet byrdebøvlet. Det kan du være med til ved at anmelde bøvlet her

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125