23948sdkhjf

Bonava-direktør skifter til MT Højgaard

Entreprenørgiganten opruster med nyoprettet direktørstilling inden for projektudvikling.

Claus Skytte er pr 1. februar ansat som projektudviklingsdirektør i MT Højgaards forretningsområde Projektudvikling & OPP og vender dermed tilbage til den virksomhed, hvor han i to år var ansat som projektleder i starten af 00’erne.

49-årige Claus Skytte kommer fra Bonava Danmark, hvor han har været ansat som udviklingsdirektør siden udskillelsen fra NCC sidste forår. Før dette arbejdede han som leder i NCC-koncernen gennem ni år. CV’et tæller endvidere ansættelser hos Arkitektgruppen og Keops Development.

Stillingen som projektudviklingsdirektør er nyoprettet. Med ansættelsen af Claus Skytte får divisionsdirektør Christina Jørgensen mulighed for at koncentrere sig om den overordnede ledelse, mens Claus Skytte får det operationelle ansvar for projektudviklingen i den østlige del af Danmark

- Claus har et stort netværk i ejendomsbranchen, er vellidt blandt vores kunder og kan tilføre yderligere kompetencer inden for både boliger og erhverv til vores projektudviklingsteam. Og så er der travlhed i branchen og derfor masser af spændende opgaver, siger Christina Jørgensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113