23948sdkhjf

Få IT-værktøjer til at arbejde for dig

IT-værktøjer kan vende den sure pligt med kvalitetssikrings-dokumentation til en konkurrencefordel
Markedet stiller i dag større krav til håndværksvirksomhederne og det stiller samtidig krav til, at virksomhederne har styr på arbejdsprocesser, dokumenter og informationer. Og netop til disse formål kan virksomheder med fordel udnytte de muligheder, som effektive IT-værktøjer kan give.

- IT-værktøjer og -løsninger vinder indpas i byggeriet, og en af grundene er, at kunderne stiller flere og flere krav. Der er f.eks. behov for præcise timeregistreringer og kunderne kræver mere dokumentation – ikke mindst i forhold til kvalitetssikring, siger direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen.

For at imødekomme denne udvikling inviterer Dansk Byggeri for 6. gang alle sine medlemsvirksomheder til IT-messe i anden uge af februar. Dansk Byggeri afholder IT-messen sammen med byggeriets IT-rådgivere, BASIT, som har udvalgt de 27 bedste IT-løsninger målrettet byggebranchen. Håndværksvirksomheder kan derved på en dag få overblik over IT-mulighederne. Der er mulighed for at tage en snak med IT-leverandørerne og prøve værktøjerne af i praksis.

- IT-værktøjer kan gøre din hverdag nemmere i forhold til f.eks. kvalitetssikring. På Dansk Byggeris IT-messe kan du se hvordan du med IT-værktøjer kan vende den sure pligt med dokumentation med kvalitetssikringen til en konkurrencefordel, siger Martin Profit Jakobsen fra BASIT.

Dansk Byggeri IT-messe finder sted den 7. februar i Taastrup, og den 8. februar i Aarhus. Det er gratis at deltage for Dansk Byggeris medlemmer, mens det koster 500 kr. for ikke-medlemmer. Tilmeld dig på www.danskbyggeri.dk/it-messe

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127