23948sdkhjf

Har du styr på din virksomhed, mester?

Hvis du er ved at miste overblikket, så er du nu, du skal have hjælp til at få styr på virksomheden
Det er dejlig at have mange opgave – hvis man vel at mærke kan styre dem og hente et fornuftigt dækningsbidrag.

Hvis du går og har lidt ondt i maven over, at indtjeningen ikke helt er hvad den burde være og du føler, at du er ved at miste overblikket eller hvis du går og spekulere på, hvordan du kan udvide forretningen med fem nye svende og få ordreindgang og indtjening til at følge med, så er det nu du skal tænke dig godt om.

For så gælder det om at få sat system i tingene med effektive IT-værktøjer og måske også udvide med dygtige folk på kontoret, så alle processer kan optimeres – lige fra tilbudsgivning til aflevering og løn til svendene.

Men det allervigtigste er, at du gør op med det selv og erkender, hvad du og din virksomhed er allerbedst til. Hvad er det for nogle opgaver du tjener penge på? Dem skal du holde fast i.
Hvis du vil løse opgaver inden for områder, hvor du ikke har spidskompetencer, så overvej om det er umagen værd – eller skaf dig kompetencerne ved at hyre de rigtige folk.

Og selvom det strider mod din natur, at sige nej til opgaver, så sig pænt nej tak til de opgaver som på forhånd ser ud til at give problemer og koste dig penge.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453